Om oss

Om Lucylla Rent Hus AB

Lucylla Rent Hus AB

Välkommen som ännu en nöjd kund hos oss!

Lucylla Rent Hus har mer än 10 års städerfarenhet i branschen och har samarbete med drygt 500 kunder och sysselsätter ca 18 medarbetare. Vi har verksamhet i Stockholm.

Vi är experter på att göra ditt hem skinande rent. Vi är noggranna, ordentliga och stolta över det arbete vi utför. Vi är diskreta och tar ansvar.

Lucylla rent hus utför tjänster som underlättar i privathushållet och i företaget och erbjuder ett professionellt utbud av hög städservice för enklare och mer avancerade städuppdrag. Vi har mycket goda referenser då de flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år.Professionalism

Vi har mångårig erfarenhet inom städbranschen. Vi har bra utbildad personal och effektiva städmetoder.

Kvalitet till bra pris

Vår strävan är att erbjuda våra kunder en bekymmersfri städservice av högsta kvalitet till rimliga priser.

RUT-avdrag

Utnyttja RUT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år.

Boka hemstädning redan idag!Avbokning av städtid

Kunden är skyldig att informera Lucylla Rent Hus AB om avbokning av städtid senast kl 20:00 dagen före städningen. Om avbokning ske efter kl 20 eller städning kan inte göras (avbokning utan informera Lucylla Rent Hus AB), kund kommer att debiteras 50% pris av den beställda tjänsten.Reklamation

Lucylla Rent Hus försöker att hålla högsta standard på tjänster som erbjuder. Om du är missnöjd, eller har klagomål vi ber dig att kontakta med oss inom 24 timmar efter städningen. Då kommer vi att försöka lösa problemet så fort är möjligt.