Referenser

Våra kunder om oss

Jag är mycket nöjd med er som städfirma! Städningen är alltid noggrant utförd och det är väldigt fint när jag kommer hem. Det känns personligt och städerskorna är mycket trevliga. Jag rekommenderar er varmt till nya kunder.

Sophie

Vi fick Lucylla rekommenderade av några bekanta som är oerhört nöjda. Likaså vi är mycket nöjda med servicen – trevlig och tillmötesgående personal samt noggrann städning.

Jennifer & Nicklas

Det är en fröjd att komma hem till ett nystädat hem vecka efter vecka. Jag är supernöjd och har haft samma underbara städerska i över fem år. Skulle inte kunna göra det bättre själv. Otroligt nöjd kund.

Therese Andersson

Vi vill bara tacka er för er underbara städservice. Vi älskar att komma hem varje måndag då det luktar gott överallt. Vi rekommenderar alla som vill ha ett fräscht hem men mindre tid att själva upprätthålla det att använda Lucylla Städ. Ert team är fantastiska! Stort tack

Helene och Matthias Sjödin

Vi har under flera års tid använt Lucylla för både veckovis städning, med fantastiskt resultat, flyttstädning, utan en enda anmärkning och fönsterputsning. Lucyllas personal är nogrann, flexibel och gör alltid det lilla extra för ditt hem. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekomendera Lucylla till alla som önskar få hjälp med städningen hemma!

Cecilia

Det är tryggt och bra att veta att en och samma person kommer till vårt hem när det är städdags. Överallt är det skinande rent och snyggt. Den lättillgängliga, raka och direkta kommunikationen med företaget är en tillgång och om en städtid behöver flyttas till exempel eller någon annan fråga blir aktuell finns det alltid en lösning som genomförs på ett trevligt och effektivt sätt.

Maria Modig

Boka hemstädning redan idag!Standardstädning från
185 kr
kontor / hem


Storstädning från
195 kr
kontor / hem


Flyttstädning från
220 kr
kontor / hem


Avbokning av städtid

Kunden är skyldig att informera Lucylla Rent Hus AB om avbokning av städtid senast kl 20:00 dagen före städningen. Om avbokning ske efter kl 20 eller städning kan inte göras (avbokning utan informera Lucylla Rent Hus AB), kund kommer att debiteras 50% pris av den beställda tjänsten.Reklamation

Lucylla Rent Hus försöker att hålla högsta standard på tjänster som erbjuder. Om du är missnöjd, eller har klagomål vi ber dig att kontakta med oss inom 24 timmar efter städningen. Då kommer vi att försöka lösa problemet så fort är möjligt.